Divani Projects powered by IA Interior Architects

Divani Projects powered by IA Interior Architects

De kersverse kruisbestuiving tussen de twee interieurinrichters met elk 25 jaar savoir-faire op de teller biedt u tal van nieuwe mogelijkheden met Divani Projects. De totaal interieurontwerpen van IA Interior Architects zijn perfect complementair met de collecties van Divani. De Divani- en Camerich-collecties zijn anderzijds makkelijker dan ooit tevoren in een totaalinterieur te integreren dankzij de kwalitatieve prêt-à-porter meubelcollecties en het haut-couture maatwerk van IA Interior Architects.

https://www.divani.be
https://ia-interiorarchitects.com/nl

Wat betekent dat voor u?

Divani en IA Interior Architects bieden u een 360°-oplossing voor uw woning waarbij professioneel advies en service centraal staan. Vanaf nu wordt er bovendien een volledig ingerichte kijkwoning opengesteld waar u zelf alle mogelijkheden hoogstpersoonlijk kan ervaren: van een maatwerkhaardwand, badkamer en keuken tot een prachtig ingerichte home-office en leefruimte.

Kom onze nieuwe kijkwoning bewonderen

Bovenop de expertise van het gecombineerde team, staan beiden uiteraard steeds voor u klaar met de gekende service. Maak nu een afspraak bij Divani om het vernieuwde aanbod te ontdekken, of kom binnenkort eens langs bij in onze showroom om een kijkje te nemen in de splinternieuwe toonzaal van Divani Projects. 

Divani is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 u, ook op zondag. Daarnaast werken we ook op afspraak in onze toonzalen of bij u thuis. We heten u van harte welkom.

Maak een afspraak Bekijk onze collecties