Cierre

Uitgebreide opties

Zitmeubelen met altijd een nieuw accent

Salons, zetels en zitbanken: de stijl van Cierre stamt uit de traditie van het Italiaanse meubelmakersambacht, maar is tegelijk toekomstgericht. Want, zo zeggen ze bij Cierre: ‘U kan alleen maar nieuwe dingen maken als u ook naar het verleden kijkt.’ Door die visie creëert Cierre in zitmeubelen altijd iets wat vroeger niet bestond: een nieuw accent of een onverwachte toets.

Van boomstam tot zitmeubel

Al meer dan veertig jaar maakt Cierre lederen zitmeubelen in de Italiaanse plaats Forli. De 130 ambachtslui van Cierre nemen de volledige productie in handen, van boomstam tot zitmeubel. Ze zijn buitengewone lederspecialisten en trekken zelf naar Zuid-Amerika om daar rechtstreeks het leer te kopen. Daarna wordt het leer bij Cierre in Italië gekleurd en gelooid.

Dat speelt natuurlijk in uw voordeel als klant, want er komt geen enkele tussenpartij bij kijken. Zelfs het schuim van de zitmeubelen wordt in huis versneden en de kussens worden ook hier gemaakt. Nog een goede raad van Cierre: “De enige manier om kwaliteit te testen, is een zitmeubel aan te raken.”

Lees meer

http://www.cierreimbottiti.com/

Pagina's