Camerich

Uitgebreide opties

Modulair systeem designmeubelen

Sofa, stoel, tafel, bed of opbergruimte … dankzij de ruimte collectie van Camerich kiest u de meubelen die bij uw interieur passen. Door het modulaire systeem krijgt u alles op de juiste maat. En ook uw budget blijft binnen de perken.

Combineer Camerich met andere meubelcollecties

Camerich verbindt Italiaanse technieken met oosterse precisie. Met dezelfde grondstoffen, technieken en liefde voor het vak als in Europa zijn deze designmeubelen in Azië gemaakt. Daardoor biedt Camerich u de mogelijkheid combinaties te maken met meubelen uit de andere collecties die Divani presenteert.

Hoogkwalitatieve designmeubelen voor een budgetvriendelijke prijs

Bekijk Camerich als het Samsung van de meubelen. Kocht u vroeger een televisie, dan had u de keuze tussen goedkope toestellen en exclusieve merken zoals Loewe en Bang & Olufsen. Dat was een kans voor Samsung, dat het middensegment voor zich heeft gewonnen. Vandaag verkoopt Samsung mooie en hoogkwalitatieve televisies voor een prijs van enkele honderden euro’s.

Dankzij de productie in Azië kan Samsung budgetvriendelijke producten op de markt brengen, zonder in te boeten op stijl en techniek. En dat doet Camerich ook met zijn designmeubelen: u woont mooi én u behoudt ruimte in uw budget.

Lees meer

https://www.camericheurope.com

Pagina's