Divani - Totaalinrichting - Desingmeubelen

Onze filosofie

Stel dat een schitterend meubel in onze toonzalen uw hart veroverd heeft …

En dat hetzelfde hartje ook klopt voor een sublieme reis naar het zuiden. Moet u dan van dat hart een steen maken en één van beide dromen door uw vingers laten glippen?

Haal opgelucht adem. Want de slogan van Divani is 'Pay less, expect more'.

Als u houdt van meubelen en interieurdesign, dan staat Divani in uw contacten bij de favorieten. Sinds 25 jaar heeft meubelzaak Divani een van de mooiste toonzalen van meubelen van de Benelux.

Exclusieve Italiaanse collecties en eigentijds meubelen

U vindt bij ons niet alleen exclusieve Italiaanse collecties meubelen en woonaccessoires in de Divani Boutique, ter plaatse bij ambachtelijke fabrikanten door ons persoonlijk gekeurd, geselecteerd en gekocht. Maar ook eigentijdse meubelen van het merk Camerich, waarvan Divani de flagship store van Europa is.

Dankzij onze knowhow van het authentieke meubelambacht en ons oog voor innovatie topdesign van vooruitstrevende merken is Divani in staat u een subtiel evenwicht tussen prijs en kwaliteit te garanderen. Zeker als u onze naservice kent: na 10 jaar gratis hervulling van beklede meubelen, plus reiniging op aanvraag.

Onze aanpak is ook interessant voor retailbedrijven, projectontwikkelaars en hotels: zij kunnen bij Divani terecht voor de totaalinrichting van interieurs met design van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Open uw hart voor uw dromen. Divani maakt ze mogelijk.

PS Of bent u op zoek naar een gastvrije omgeving om familie, vrienden of klanten stijlvol te verwennen? Dan bent u voor uw bedrijfsevents en privéfeesten welkom in The Lounge by Divani, een terras met een tikkeltje meer karakter.